24.08.2023 | 0 komentárov

NOVINKY STUDIÓ: JESENNÁ KAPSULA

Nalaďte sa spolu s nami na neutíchajúce slnečné lúče babieho leta a farebné listy vejúce vo vetre v doprovode noviniek Studió. Predstavujeme naše novopečené jesenné #musthaves. Jesennú kapsulu sme navrhli z dizajnových kapsulových materiálov, ktoré sme pre vás do kolekcie otestovali a následne vybrali.

 



Dni sa pomaly skracujú ruka v ruke s klesajúcou teplotou a my vieme, že je najvyšší čas pripraviť sa na zimu. Aké to bolo navrhovať prvé kúsky jesenného dropu? Úprimne? Nuž, náročné.. Po neutíchajúcej letnej sezóne a množstve práce v office a zákulisí sme začali rozmýšľať, aké kúsky by sa nám reálne do šatníka hodili a čím by sme vám naozaj dokonale ulahodili. Nielen vizuálne, ale aj funkčne, štýlovo a samozrejme pocitovo. 

 

 

 

Prechodné kúsky & okázalý minimalizmus

Cieľ bol jasný a my sme začali kresliť, strihať, merať, šiť. Zoznámte sa s kúskami, ktoré idú ruka v ruke s pohodlným pocitom z nosenia. Prechodná prešívaná bombera sa hodí aj do jesennej nepohody. Okrem toho, že je maximálne funkčná je aj bombovo štýlová. Strihovo sa nám podarilo vymodelovať nadčasový kúsok, ktorý poteší nielen vás ale aj váš kapsulový šatník. Z rovnakého materiálu sme navrhli ideálny kúsok pre vrstvenie, pretože vrchných vrstiev nemáme nikdy dosť. Prešívaná vesta v troch farebných prevedeniach. Detailné spracovanie a nespočetne outfitových kombinácií. Zlaďte ju k šatám, teplákovke Tennessee alebo elegantným nohaviciam s basic svetrom. Bude vyzerať famózne a rovnako sa v nej budete aj cítiť. 

 

 

Takto jednoducho a hravo skombinujete prešívanú quilted vestu, vyzerá famózne k džínsom, ale vynosíte ju aj k elegantným nohaviciam a mokasínam.

 

 

 

Prechodná prešívaná bombera v limitke sage do jesennej pohody i nepohody. Ak máte radi viac oversize kúsky odporúčame veľkosť M/L. V chladnejších dňoch pod ňu schováte aj veľký sveter, teda nie je sa čoho obávať.

 

 

Závan ležérnej ženskosti

Milovníčky pohodlnosti zbystria pozornosť pri predĺženom roláku, z ktorého vykúka sexi nôžka. Rokmi overený zateplený Tennessee materiál teraz v novom padnúcom strihu, ktorý sme doplnili maxi rolákom s prestrihom. Zima vám v ňom zaručene nebude. 

 

 

 

Zoznámte sa s jesennými novinkami, ktoré v sebe nesú pouličný glam look a ležérnu ženskosť.

 

Natália, Studió Loungewear heart
#enjoycozymoments

0 komentárov

Napíšte svoj komentár