10.04.2024 | 0 komentárov

ŠIROKÉ WIDE LEG NOHAVICE SI ZAMILUJETE: STYLINGOVÉ TIPY, AKO ICH SPRÁVNE KOMBINOVAŤ

Wide leg široké nohavice sú štýlovou doménou roku 2024, ale domnievame sa, že ich budeme nosiť oveľa dlhšie. Tak milé dámy, éra úzkych skinny nohavíc je už za nami a na prehliadkových mólach zvučných mien nechýbajú široké nohavice v rôznych prevedeniach. My vám poradíme ako ich efektne skombinovať, pretože vyzerajú božsky! A pocitovo ani nehovoríme.

 

 

Ako nosiť ležérne wide leg nohavice? Pokiaľ ide o styling širokých džínsov či klasických nohavíc, existuje veľa rôznych možností. Medzi tie efektné, v ktorých sa cítime najlepšie patria: 

  1. styling s košeľou na gombíky a teniskami
  2. priliehavé tričko alebo top v kombinácii so sandálmi na podpätku
  3. styling so skráteným crop sakom, vestou a pohodlnými letnými sandálami
  4. v kombinácii s mohutným svetrom a mokasínami dosiahnete ležérnu eleganciu alebo s blejzrom a podpätkami sexy styling
  5. vyskúšajte kombináciu basic trička s teniskami, absolútna klasika, ktorá s tými správnymi doplnkami vyzerá famózne

 

 

 

Tento typ nohavíc odporúčame kombinovať s jednoduchším topom. Či už si dávate dokopy outfit na večerné rande alebo na pochôdzky v meste, denimové široké nohavice sú základom šatníka, ktoré môžete nosiť na viacero príležitostí.

 

 

Blejzer alebo denimová vesta je naša obľúbená možnosť, ako zostať v teple s príchodom chladných večerov, pričom si vždy môžete dať vrstvu pod. Počas teplých slnečných dní ju stále môžete nosiť efektne aj bez spodnej vrstvy.

 

  

 

Ak chcete ešte viac outfitovej inšpirácie, nižšie nájdete našich niekoľko obľúbených lookov z módnej scény. Inšpirujte sa svetovými fashion blogerkami. V jednoduchosti je krása.

 

Viac inšpirácie na profile @margieeev

 

Viac inšpirácie na profile @annavschilcher


Pamätajte, že denimové alebo ležérne wide leg nohavice sú hlavným prvkom vášho stylingu.  Držte sa neutrálnych topov obopínajúcich postavu, tak zvýrazníte pás a ukážete svoje krivky. Okrem toho pridajte doplnky , nezabudnite na sandále na podpätku, s ktorými docielite krásne dlhé nohy.

 

 

Verím, že sa vám tipy páčili a že ich odteraz budete vedieť lepšie kombinovať k svojim #ootd. Tak smelo do toho! heart

#enjoycozymoments

Be versatile. Be Studió.

 

Natália z dielne Studió


 

0 komentárov

Napíšte svoj komentár