30.06.2023 | 0 komentárov

STUDIÓ "GIRLS SMALL TALK" SO ZUZANOU MRAČKOVOU

Prvý "Girls Small Talk" je tu! Vyspovedali sme našu Studió múzu Zuzanu Mračkovú. Dar reči a otvorenosť jej jednoznačne nechýba. Krásna, usmievavá, milujúca mamina Riška a Majka, ktorá nedá dopustiť na svoju rannú šálku kávy. Žena, ktorá v sebe nesie hlbší kontent, miluje písanie, extrémne štipľavé jedlo  a nebojí sa rozprávať o témach, ktoré sú v spoločnosti tabu. Čo ju robí šťastnou a čo o nej nikto netuší? My to vieme. Jej odhodlanie, otvorenosť, húževnatosť a žitie života plnými dúškami je to, čo na nej milujeme my!

 

Čo ťa aktuálne robí najviac šťastnou?

Toto je najťažšia otázka. Asi odpoviem inak, ale najviac ma robí šťastnou to, že som si dovolila robiť to, čo som vždy chcela. Dúfam, že to cíti aj rodina a že tým idem dobrým príkladom našim dvom synom. Veľmi si želám, aby aj oni robili v živote to, čo ich bude baviť a napĺňať. 

 

 

 

Je niečo, čo by si si tento rok chcela splniť (hocičo)? 

Tento rok si ideme s manželom splniť náš veľký sen, a to je jesenný New York. Letenky máme kúpené už dobrého pol roka a pomaly plánujem, kupujem vstupenky do divadla, na Sochu slobody a tak ???? Veľmi sa tešíme, ideme sami dvaja a deti budú zatiaľ s babkami... Takže si to, dúfam, užijeme všetci zúčastnení (smiech)

 

Otvorene a úprimne sa venuješ problematike PPP. Čo by si poradila ľuďom, ktorí riešia rovnaké otázky tohto ochorenia? 

Aby nečakali a vyhľadali odbornú pomoc čo najskôr. Ja som čakala príliš dlho a preto sa v tom mocem už viac ako 23 rokov. Áno, dobre počuješ, 23 rokov... Je to naozaj vážne psychiatrické ochorenie, ktoré netreba bagatelizovať a myslieť si, že to človek zvládne sám je veľmi odvážne.

 

Vyzeráš, že sa nezastavíš popri všetkej práci a starostlivosti o svoje ratolesti. Máš nejaký typ ako nestratiť samú seba? 

Uff, nemám. Som škorpión a žijem, že buď všetko, alebo nič. Chcem - nechcem, makám – oddychujem. Absolútne nepoznám balance, je to niečo, čo sa potrebujem naučiť. Rada si ale každé ráno vychutnám kávu v pokoji, kým začnem behať a lietať. Na tú sa teším už vždy večer v posteli. To je niečo, pri čom sa viem každý deň aspoň na 5-10 minút zastaviť. 

 

Čo ťa na materstve prekvapilo najviac?

Že bábätká, aj tie novonarodené nespia (smiech) Neviem, všetko ma prekvapilo... Lebo na materstvo sa jednoducho pripraviť nedá. Nijako. Nikdy človek nie je dosť ready na dieťa. 

 

 

Líčenie je tvoja veľká láska, čomu všetkému sa venuješ? Vieme prísť niekde na kurz, beauty talk? 

Anooo! Líčim a robím aj individuálne kurzy líčenia. Typ líčenia si zvolíte sami, no najčastejšie je to denné líčenie do práce, ktoré potom pretvoríme na večerné. Sú to cca 3 hodinky, kde si prejdeme prípravu pleti na líčenie, vyberieme vhodný odtieň make-upu, vhodné farby pre denné líčenie, techniky, postupy atď. Je to presne taký beauty talk pri káve a koláči (smiech)

 

Moje najobľúbenejšie jedlo je ..

Čerstvý kváskový chlieb s maslom, kvalitnou šunkou a štipľavou paprikou. Milujem extrémne štipľavé jedlo, vajcia a avokádo. 

 

Najviac peňazí míňam na ..

Potraviny a kozmetiku. Nepočítam to radšej...

 

Môj typický deň vyzerá tak, že ..

Príde ma zobudiť jeden z tarzanov s tým, že je hladný. Vstávam, robím kávu a fičím. Ráno je hektické, kým odprevadíme decká do zariadení. Potom robím kávu č. 2, ktorú si aj užijem. Otváram diár a dám si brainstorming, čo ma v daný deň čaká. Buď líčim, alebo mám prácu v rámci instagramu (fotím, točím, píšem...) A poobede krúžky, nákupy, večera, domáce úlohy atď. Keď decká zaspia, dám sprchu a som hotová.

 

3 top fav produkty skincare, bez ktorých neviem žiť sú ..

Chcela by som povedať SPF, ale nie je to pravda.. Clenaser, hydratačný krém a makeup ako taký. 

 

Málokto o mne vie, že..

Viem naozaj vrieskať na deti, že ma počuje celý vnútroblok.. Podľa mňa by mi mali zmerať decibely, lebo to je naozaj nahlas (smiech)

 

Môj obľúbený outfit je..

Rifle, biele tielko, sako a tenisky. Alebo rifle, oversized košeľa a tenisky. 

 

Najviac si oddýchnem tak, že..

Idem sama na kávu, som ticho a pozorujem ľudí okolo seba. Milujem samotu a ticho.

 

 

 

Na wishliste zo Studió kúskov momentálne mám..

Môžem povedať všetko? Haha.... Ale dobre, kimono a šaty :)

 

 

Zuzanu a jej príbeh môžete sledovať na Instagrame @zuzkamrackova

0 komentárov

Napíšte svoj komentár