26.11.2023 | 0 komentárov

STUDIÓ "GIRLS SMALL TALK" S HEREČKOU SIMONOU KOLLÁROVOU

Prirodzená kráska s ohnivými vlasmi, ktorú sa nedá prehliadnuť ani v miestnosti plnej ľudí. Milovníčka zvierat a pohodlnosti, trojnásobná mamina chlpáčov Artemis, Fatima a Odin. Éterická duša Simona Kollárová. Poznáme ju zo seriálov a filmov, okrem úspešnej hereckej kariéry stihla vyštudovať aj kynológiu. Čím si ju chlap vie získať, čo miluje na stvárnení herečky a aký je jej extra wild moment zo života? Naša múza dropu Autumn capsule 02 & s nadšením ju vítame v #studiogangu inšpiratívnych žien, kde jej patrí čestné miesto. Poďte sa spolu s nami pozrieť do jej sveta kontrastov. 

 

Life balance pre mňa znamená ..

Cítiť sa úplná vo všetkých smeroch. Nechávať väčší priestor veciam, ktoré majú pre mňa zmysel. Snažiť sa prijímať zlyhanie rovnako vrúcne ako úspech. Nehnevať sa o nič viac, ako mať radosť.


Ootd v ktorom sa cítim najlepšie ..

Jediný outfit v ktorom dokážem počas chladných dní vyjsť von sú tepláky. V nich sa pohodlne cítim pri každej príležitosti. Dokonca sa v nich najpohodlnejšie zoškrabáva ranná námraza z čelného skla a sadá do studeného nevyhriateho auta. Po príchode do práce sa zväčša prezliekam hneď do kostýmu v ktorom strávim najbližších dvanásť hodín. Domov odchádzam za tmy, znovu zoškrabávam čelné sklo a sadám do studeného auta. No viete si ma predstaviť v sukni a v lodičkách? :)

 

Na svojej hereckej kariére najviac milujem ..

Milujem, že môžem robiť prácu, ktorú som si zvolila. Stretávať inšpiratívnych, zábavných a milých ľudí s ktorými môžem vytvárať príbehy, hľadať prepojenia a paralely. Myslím, že by sme všetci mali žiť život taký, aký sme si vysnívali. Nie je nič horšie ako sa vzdať svojich snov a fungovať iba na zotrvačnosť. Treba bojovať za to, čo nás robí šťastnými.

 


 

Najlepší relax pre mňa je ..

Relaxovať dokážem pri mnohých veciach. Niekedy sú to moje psy, pri ktorých zabudnem na všetky starosti. Inokedy ma dokáže zamestnať dobrá kniha, alebo inšpiratívny film. Najviac však dokážem vypnúť pri prechádzkach lesom. To zvláštne ticho naozaj uzdravuje.

 

Málokto o mne vie, že ..

Spávam v hrubých vlnených ponožkách. Áno, aj v lete...  (smiech)

 

Moje 3 rituály, ktoré milujem najviac sú ..

V mojom živote nesmie chýbať ranná prechádzka so psami v prírode. Tento každodenný rituál som nevynechala už asi 15 rokov. Je to spôsob, akým sa dokážem naštartovať do nového dňa. Priznám sa, že sa mi niekedy vôbec nechce, radšej by som si dlhšie pospala. Keď to však prekonám, mám z toho opäť dobrý pocit. Medzi môj obľúbený rituál radím aj cvičenie. Cvičím s vlastnou váhou, ľahkými činkami a odporovými gumami. Mám zostavené vlastné cviky, ktoré mi vyhovujú. Cvičím vždy keď mám chuť, nesnažím sa robiť to nasilu. Mojim cieľom je cítiť sa dobre a mať z toho radosť. Milujem každodennú starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Mám rada kvalitnú prírodnú kozmetiku, ktorá je nielen funkčná, ale svojou vôňou a konzistenciou vytvára príjemný pocit z jej použitia. Verím tomu, že určité vône dokážu ovplyvniť náladu a vyvolávať spomienky.


Ak by som mala viac času využila by som ho na ..

Ak by som ho mala viac, určite by som ho dokázala vyplniť čímkoľvek. Snažím sa však rovnako vypĺňať aj čas, ktorý reálne mám. Je to všetko len o prioritách a nastavení. 

 

Ako prvé si na chlapovi všimnem .. 

Môže predo mnou stáť najdokonalejší muž na svete, ja si ho pravdepodobne nevšimnem. Musel by vynaložiť veľké úsilie na to, aby sa dostal do môjho zorného poľa. To, čím si získa moju pozornosť je,
keď sa mi prihovorí. Vtedy si všímam štýl akým komunikuje, či dokáže udržať moju pozornosť. Či je dostatočne „iný“.

 


Môj najbláznivejší moment v živote bol ...

Celý môj život je bláznivý. Veď chýbalo len pár hodín, aby som sa narodila 1.apríla. Ľudia z mojich najbližších kruhov vedia, akých bláznovstiev som schopná. Napríklad s úsmevom na perách spomínam na to, ako som na strednej škole zamkla učiteľku v kabinete. Mali sme hodinu v miestnosti hneď vedľa učiteľského kabinetu. Kým sme čakali na vyučujúceho, všimla som si, že sú dvere na kabinete zatvorené a zvonka je kľúč. Keď sme vchádzali do miestnosti na hodinu, šla som posledná a pred vstupom do učebne som dvere na kabinete zamkla. Po chvíli sa odtiaľ ozývali rôzne zvuky a búchanie. Niekto z okoloidúcich vyslobodil zamknutú učiteľku, a tá rozhorčene začala pátrať po osobe, ktorá to urobila. Bola aj u nás v učebni, no vinníka tam márne hľadala. Nikto ma nepodozrieval.

 

 


Keď som bola malá chcela som byť ..

Vojačkou. Často som sa na ňu hrávala. Chodievala som na dni vojenskej polície, odkiaľ som si vždy priniesla niekoľko odznakov a iných suvenírov, ktoré mi napomáhali vcítiť sa do role. Boli obdobia kedy som chcela byť veterinárkou, alebo kovbojkou. 

 

 

Na sebe mám najradšej .. 

Úprimnosť. Neviem klamať, čo je niekedy na škodu. Ale keď vidím koľko klamstva a nepravdy je vo svete, začala som si na sebe túto vlastnosť vážiť. 

 

Dovolenka pri mori alebo na zasnežených horách?

Už som sa zmierila s tým, že s mojimi tromi psami ďaleko nezájdem. Nie je to však sťažnosť, nemenila by som na tejto skutočnosti nič. Zasnežené hory v chalúpke s krbom a teplákovou súpravou od Vás...
Ó áno, môže byť. :)


 

Moja tajné vianočné prianie je ..

Možno to bude znieť ako klišé, ale prajem si, aby sme s mojou rodinou zažili čo najviac spoločných Vianoc.


Moja predstava ideálneho večera je ..

Asi to bude pre mnohých tá najnudnejšia predstava, ale pre mňa je ideálny večer s nejakým dobrým jedlom, najlepšie pečená kačka s lokšami a fialovou kapustou. Samozrejme, môže to byť aj niečo iné. :) Po večeri sa osprchovať, zababúšiť do periny a spať.


Na wishliste kúskov studio mám ..

...široké wide leg nohavice vo farbe noir, prešívaná „Fluffy vest“ s opaskom vo farbe savanna, zateplená tepláková súprava vo farbe eternal grey... aj vo farbe mauvé, Maxi dlhá flaušová vesta „Sezané“... mám pokračovať? :)

 

 

Simon a jej life essentials môžete sledovať na Instagrame @simona_kollarova

0 komentárov

Napíšte svoj komentár