20.09.2023 | 0 komentárov

STUDIÓ "GIRLS SMALL TALK" S LINDOU GUNIŠOVOU

Ponorte sa spolu s nami do sveta inšpiratívnej Lindy Gunišovej. Srdcom nomádka, milovníčka estetiky a dizajnu vo všetkých jeho podobách. Talentovaná make up artistka, kreatívna duša, spolu-zakladatelka kreatívneho priestoru Studia Klinec. Nepriehľadnuteľná, šarmantná, naša múza jesennej kapsule. Aké sú jej obľúbené rituály, po akom povolaní odmalička túžila a aká je jej najhoršia vlastnosť? Dočítate sa v našom septembrovom vydaní Girls Small Talk. Enjoooy! :) 

 

Pôsobíš ako makeup artistka, natáčaš makeup kontent, do toho spolupráce a ďalšie projekty, nedávno si otvorila vlastný ateliér.. Vyzerá, že si poriadne busy..

Myslím, že si vymenovala takmer všetko, vlastne ešte moj vintage obchod, ktorý je formou online dropov, k tomu samozrejme patrí chodenie po sekáčoch, teda ďalšia aktivita k tomu.. Momentálne som na tom tak, že nestíham chodiť ani len cvičiť a venovať sa iným aktivitám, asi by som si to mala nejako upratať ako tak nad tým rozmýšľam ???? (smiech) Hlavne ja sa nerada považujem za influencerku, pretože mám klasickú prácu 8 - 17 hod. formou dlhý - krátky týždeň. Aktivita influencovania je preto niečo čo ma neživí, ale je to príjemný prívyrobok, tým pádom si dovolím spolupráce vyberať a nebrať všetko čo mi je aj ponúknuté..

 

  

 

Ako vyzerá tvoj bežný deň?

To je veľmi individuálne keďže som maskérka, ktorá robí vo viacero TV a taktiež na viacerých projektoch. Niekedy za jeden den stihnem odlíčiť aj dva projekty, popritom zbehnúť na fotenie, potom idem do môjho štúdia upratať, vybaviť naše bookingy, zbehnem do sekáčov.. A keď je veľmi busy deň tak ešte sa stretnem s fotografkou, ktorá mi nafotí kampaň..  

 

 

Moje 3 najobľúbenejšie činnosti vo voľnom čase sú ..

Milujem spánok, mohla by som niekedy preležať celý deň v posteli, ak si to moje telo vypýta po dlhom náročnom pracovnom období.. Ďalej je to určite strávený čas s priateľom, kedy niekam spolu vybehneme na výlet alebo krátky trip. Zbožňujem dobré jedlo, takže určite nejaký dobrý gurmánsky zážitok..

 

Precestovala si kus sveta, kde by si si vedela predstaviť svoj život, ak by ti to práca dovolila?

S priateľom sa o tomto rozprávame často a zhodli sme sa na Taliansku, buď okolie Puglie alebo Toskánsko, chceli by sme tam raz mať domček a odísť na staré kolená.

 

  

 

Letenka do neznáma alebo ticket na celebrity párty?

Tak to je jasné, že letenka do neznáma.. Ja nie som veľmi párty typ a na takýchto akciách ma takmer nevidieť..

 

 

Prezraď nejaký svoj obľúbený rituál…

Rada sa starám o svoju pleť kvalitnou kozmetikou, milujem značku Shiseido, keď si večer pred spaním napackám všetky séra na pleť, poriadne nakrémujem, urobím cukrový peeling na pery, tak vtedy sa cítim veľmi spokojne..

 

Si gurmán alebo držíš líniu?

Gurmán! A líniu si už nejaký čas veľmi nedržím, ale mám obdobia kedy vidím, že je čas to napraviť a začnem s tým aj dačo robiť. Všeobecne u mňa platí, že som typ človeka, čo cvičí aby mohol jesť a nie aby mal vypracované telo.

 

  

 

Čokoláda alebo zmrzlina?

Jednoznačne zmrzlina! Milujem ovocné a karamelové príchute..

 

Prezraď svoju top fav trojku obľúbených beauty produktov

1. Shiseido nočný krém, 2. Chanel kremovy bronzer, 3. BaeBrow pomada na obočie.

 

Svoj život si neviem predstaviť bez ...

Lásky k zvieratám, úsmevu, priateľa, ale aj občasnej samoty, ktorú mam rada..

 

 

Môj obľúbený OOTD, ktorý milujem nosiť ...

Toto je za mňa absolútne jasná odpoveď. Oversized pánske sako, ktoré ide úplne ku všetkému a tenisky..

 

 

Ak by som nepracovala ako make up artist robila by som ..

Od malička som túžila byt archeologička, takže keď by som nedržala štetec a nelíčila, tak by som držala metličku a objavovala múmie v Egypte ???? (smiech)


Moje najobľúbenejšie jedlo je..

Ťažká otázka vybrať iba jedno jedlo, ale asi to budú bryndzové halušky.

 

Šťastím ma najviac napĺňa...

Cestovanie! Absolútny zmysel života objavovať nové miesta a kultúry..

 

Moja najhoršia vlastnosť je ..

Som typická panna, takže asi tvrdohlavosť.

 

  

 

Zo Studió kúskov mám zálusk na ..

Veľmi sa mi páčila najnovšia bombera a preto som rada, že ju teraz vlastním. Je úžasná, tak akurát do pása, čo je teraz veľmi trendy, prvý krát sa teším na ochladenie :)

 




Lindu a jej príbeh môžete sledovať na Instagrame @lindagunisova

 


 

0 komentárov

Napíšte svoj komentár