06.07.2023 | 0 komentárov

ZA SLNEČNÝMI LÚČMI A STUDIÓ KÚSKAMI V MÄKUČKEJ CENE

Inšpirujte sa naším výberom kúskov, ktoré milujeme nosiť v horúcich letných dňoch. Máme 2 slová - mušelín a ľan! Materiály, ktoré sú pre nás tou najlepšou voľbou pre príjemné strávenie letných dní. A nielen pre nás, ale i pre našu pokožku, ktorá dokáže voľne dýchať. Mušelínové a ľanové šortky, šaty, kimoná a ďaľšie basic radosti si aktuálne môžete dopriať v mäkučkej cene s 10% zľavou, JUCH! Prinášame vám našu summer top osmičku kúskov, na ktoré nedáme dopustiť. Vybrali sme ich na základe skúseností spojenej s pohodlným cestovaním a využitím kúskov na mestské a večerné špacírky. Idete ich omrknúť?

 



Pre strávenie pohodových letných dní sa každej z nás zíde jedna kvalitná ľanová košeľa, ktorú si vezmeme na pláž k bikinám a vytvoríme pohodlný classy ootd so šatami či akýmikoľvek šortkami. Naša plážová výbava pozostáva z ľahučkých nohavíc a lá Pantalóniek, ktoré vás roztancujú smerom na každú pláž alebo vychádzku. V letnej výbave samozrejme nechýbajú mušelínové sety, ktoré radi rôzne kombinujeme. Spolu aj oddelene! Mušelínové šortky v kombinácií s mušelínovým topom, alebo košeľou či kimonom pre elegantný look. Stačí doladiť zopár doplnkov a bohémsky look je na svete! To platí aj pre overal Nomádka, ktorý je stvorený pre slnečné leto. 

 

 

 



Chýbať nesmú ľahučké šaty, ideálne také, ktoré môžeme kombinovať na viacero spôsobov nosenia. Našimi favoritmi sú jednoznačne mušelínové šaty Artemis v neutrálnych tónoch a nezameniteľnom terracote odtieni. Obe farby sú čarovne krásne, máme problém medzi nimi vybrať! 

 

 

 

Ľanové maxi šaty ukazujú pôvabný chrbát v niekoľkých neutrálnych kapsulových farbách. Okrem ineho z nich vytvoríte hneď niekoľko variácií no nosenie s hlbším výstrihom alebo bez. Tak aby ste sa cítili výnimočne, pohodlne, božsky!

 

  

 

Celú letnú kolekciu v znamení ženskosti a ľahkosti nájdete na našom eshope. 

Natália, Studió Loungewear heart
#enjoycozymoments

0 komentárov

Napíšte svoj komentár