28.03.2023 | 0 komentárov

NOVINKY STUDIÓ 2023: UŠITÉ Z JARNÉHO VÁNKU

Začiatok roka prešiel ako voda a jar nám klope na dvere, aspoň sa o to snaží, máme taký pocit.. :) Vítame ju aj u nás v Studió Loungewear novinkami dropu "Jarnej kapsuly", v ktorej sme opäť stavili na pohodlnosť a vycibrené strihy. Veď ako inak! Nechajte sa inšpirovať kúskami pre vaše jarné šatníky, v ktorých budete s radosťou tráviť čas na terase pri kávičke s hrejivými paprskami slnka.

 



Svieži vánok prinášajú novinky v podobe limitovanej edície prešívaného kimona a vesty "the Godness" ktorú sme si zamilovali už na prvej modelovej skúške. Tomuto kúsku sa poteší nejeden šatník.

 

  

 

Široké tepláky trend 2023


Prvé slnečné jarné dni si urobíte krajšími aj novinkou v podobe wide leg teplákových nohavíc, ktoré si zamilujete na prvý dotyk. Navrhli sme ich spolu s matchy matchy hoodie mikinou z obľúbeného Tennessee materiálu, organickej bavlny, ktorá neobsahuje žiadne plasty a pokožka môže voľne dýchať pri každom vašom kroku.

 

 


Kúsky, ktoré zahrejú a zároveň sú ľahké a nadčasové. Prešívaná vesta sa stala jedným zo základných kúskov, ktoré na jar nosíme a kombnujeme veľmi radi.  Využijeme ju na horách a štýlovo ňou brázdime mestské uličky. 

 

 

   

 

Zoznámte sa s mäkučkými novinkami, ktoré v sebe nosia kus ženskosti a pohodlnosti.  

Natália, Studió Loungewear heart
#enjoycozymoments

0 komentárov

Napíšte svoj komentár