21.02.2024 | 0 komentárov

SPRING CAPSULE 03: JARNÉ TRVALKY DO ŠATNÍKA

Jarnú sezónu sme zahajili novými kúskami v sviežom drope Spring capsule, do ktorého sme navrhli zopár šatníkových trvaliek. S nimi sa hravo pripravíte na rozkvitnutú jar. Nositeľné a variabilné, také ktoré vášmu šatníku dodajú svieži nádych.

 

 

Je to prvá nádielka našich jarných výtvorov, kľudne s prívlastkom "versatile kúsky". Nečakane sa nám podarilo zohnať čarokrásny mušelínový prešiv, z ktorého sme vám navrhli quiltovanú vestu Stella. V kolekcii ju nájdete v dvoch neutrálnych farbách. Ušili sme iba pár kúskov, ktoré nájdete na eshope ako limitovanú edíciu.

 

   

 

Vykukajúce paprsky slnka si žiadajú šaty a tie sme pre vás navrhli v pár prevedeniach. V drope Spring capsule objavíte mušelínové tunikové šaty "Black Chérie", ktoré môžete hravo nosiť na dva spôsoby. A ten materiál? Neskutočný! Hrubšie prevedenie mušelínu s luxusným pocitom nosenia objavíte aj v kúsku maxi šiat Bohéme. Dizajnovú bodku kolekcie dotvárajú pompézne maxi šaty Dolce Vita. Ak bude chladnejšie počasie doplníte ich tričkom alebo košeľou a unikátny pocit z nosenia garantovaný.

 

 

 

 

Špeciálne miesto na koniec sme si nechali pre wrap novinku, ktorá lahodí už na prvý pohľad. Zavinovací wrap top s bohato riasenou sukňou sú kúsky, ktoré chceme nosiť po celú jar až po letné dni. Módna lahôdka, ktorú skombinujete spolu aj oddelene. Zavinovací top aj maxi sukňa fungujú dohromady, ale aj každý zvlášť. Originálny lahodiaci strih vykúzli božskú siluetu. 

 

  

 

Veríme, že sa vám nové trvalky budú páčiť a vyberiete si tú najmilšiu.

Pác a pusu!

N. 

0 komentárov

Napíšte svoj komentár