24.11.2023 | 0 komentárov

STUDIÓ LOUNGEWEAR: VIANOČNÝ X-MAS ŠPECIÁL

U nás v Studiu sú Vianoce čarovné - o čosi pomalšie, plné jedinečnosti a mäkučkých kúskov. Hrdo podporujeme krajčírske remeslo a všetky produkty pre vás šijeme v slovenských rodiných dielniach. Inšpirujte sa naším darčekovým špeciálom. V tomto článku nájdete všetko, čo o Vianociach v Studiu potrebujete vedieť ♥

 

Základný kúsok. Tá správna bunda, ktorá pozdvihne šatník na nový level. Okrem trendy prešívania, zaujme svojou siluetou a strihom. Nosenie ako v bavlnke je samozrejmosťou. Darujte dizajnový kúsok od slovenských tvorcov v podobe bomber štýlovky "THE BOTTEGA".

 

Snové BABYDOLL DRESS potešia nejednú princeznú a v neposlednom rade zalahlia do teplúčka, stačí pridať nejakú tu vrstvu pod:)

Darujte mäkučké objatie HOODIES a sweatpants TEPLÁKOV STUDIÓ. Vycibrené strihy a dokonalý pocit z nosenia, ktorý si mnoho z vás zamilovalo už na prvý dotyk. 

 

U nás si vybere každý. Poďte preskúmať náš Studió DARČEKOVÝ ŠPECIÁL, ktorý je plný mäkučkých nutností.

 

       

 

Tieto Vianoce vás oblečieme do pohodlia. Do takého ako inak mäkučkého, cozy & swagy, ktoré nebudete chcieť vyzliecť po celé sviatky a ešte ďalej. Mäkučký darček sa pod stromčekom nikdy nestratí. Kúsky Studió sú krásne, milé k našej pokožke a rovnako poctivo zodpovedné. Vyberte si z našich skladových kúskov, mäkučkých drobností a keď sa neviete rozhodnúť stavte na studió voucher, pre niekoho the best choice:)

 

Od Ježiška vám nevhodné darčeky VYMENÍME do konca januára. Táto špecialitka platí na výmenu nevhodných darčekov, nie na ich vrátenie. Lehota na vrátenie tovaru je klasicky 14 kalendárnych dní. Dopravu s nákupom nad 100 eur máte od nás grátis, stačí si vytvoriť konto - účet, čo vám zaberie asi 5 minút, len smelo do toho! :) PS: Studió kúsky môžete vrátiť klasicky do 14 kalendárnych dní odo dňa prijatia tovaru. 

 

Na www.studioloungewear.sk máme otvorené stále. Máte špeciálne požiadavky? Ozvite sa nám na [email protected] a vymyslíme to. 

 

Objednávky do 18. 12. POLNOCI v rámci SR doručíme do Vianoc. Po tomto čase už doručenie na 100 % negarantujeme, no urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme to k vám stihli. :) Posielame kuriérom GLS až k vám domov. Balíčky plné dizajnu doručujeme do členských krajín EÚ. Pre informáciu o doručení do krajín EÚ nás prosíme kontaktujte emailom.  

 

Žilina a okolie, máme good news! Osobný odber balíčkov bude možný v Žiline - OC Dubeň predajňa Sypané čaje Aronis, ktorá bude pre vás k dispozícii od 9:00 - 20:00 PM. 

 

Jedinečný dizajn, ktorý vzniká z túžby tvoriť po svojom. Za každým kúskom studió stojí jeden či viac párov rúk. Nadčasové kúsky vznikajú lokálne v malých sériách & slovenských rodiných dielniach.

 

0 komentárov

Napíšte svoj komentár